| Stihovi | |
|
+14bogdandelija Deki Dedza Car zika 6apa6a NukeR RamaPFC Djole nikmar B.M.K. zlaxy Toja blackwhite Popara_87 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Popara_87 Moderator
Broj poruka : 609 Godina : 37 Lokacija : Cuprija Omiljeni klub : Crvena Zvezda & Juventus Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Pet 25 Apr 2008 - 23:36 | |
| | |
|
| |
blackwhite Grobarcina
Broj poruka : 1218 Omiljeni klub : Partizan Beograd Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Sub 26 Apr 2008 - 4:14 | |
| e zlazi odlucio sam da te vise ne vredjam..i necu vise..ja kad kazem..to je tako! | |
|
| |
zlaxy Forumash
Broj poruka : 592 Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Sub 26 Apr 2008 - 8:26 | |
| pa zar su ovo bile uvrede???? ja mislio mi se zezamo | |
|
| |
blackwhite Grobarcina
| Naslov: Re: Stihovi Sub 26 Apr 2008 - 16:21 | |
| Pa zezamo se brate,al glupo je ovako..nema smisla | |
|
| |
Popara_87 Moderator
Broj poruka : 609 Godina : 37 Lokacija : Cuprija Omiljeni klub : Crvena Zvezda & Juventus Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Uto 29 Apr 2008 - 17:27 | |
| Ljudi sirom sveta raduju se prvom maju, Isto tako raduju se i u mom kraju. Mada polovina njih i ne zna sto se to slavi, Ali bitno je da se samo na tu temu balavi.
Kupuje se mesishte,i mesne preradjevine razne, Utrkuju se ko ce vise mesa za 1.Maj da mazne. Kupuju se pica,piva rakije i vina, Jer morace tamo da se napije neka cura fina.
Shatori se spremaju,i za roshtilj zice, Ranchevi se pune papirom za guzice, Jer od silnog mesa narod ce po prirodi da sere, A nekoliko dana guzicu nema gde da pere.
Ozvucenje se pakuje,jer nema nishta bez narodnjaka, Slusace se tamo sva ta gomila seljaka. Dve zavadjene grupe iz grada,"slucajno" ce da se nadju Pa ce uz alkohol i "lepu" muziku da zapocnu svadju.
Neko staro drvo od oshtre sekire ce da padne, Jer napaljeni decko mora ribi da se dopadne. Na pametniji nacin nece moci da se dokaze, Pa ce na starom drvetu svoju "snagu" da pokaze.
Na sve strane bice mnogo razbacanih kesa, Paklica od cigareta,i ostataka mesa. Polupane flashe,i neugashen zar, I naravno iskorishceni papir za chmar.
Eto tako ce biti ovog prvog maja, A nas za to bole brige i naduvajte nam jaja. | |
|
| |
blackwhite Grobarcina
| Naslov: Re: Stihovi Uto 29 Apr 2008 - 19:29 | |
| | |
|
| |
Popara_87 Moderator
| Naslov: Re: Stihovi Uto 29 Apr 2008 - 19:34 | |
| | |
|
| |
blackwhite Grobarcina
| Naslov: Re: Stihovi Uto 29 Apr 2008 - 19:58 | |
| Poparini stihovi su pravi,jer stvarno niko nezna zasto se 1.maj slavi
I ovaj moj kraj lozi se na 1.maj.ide svako da slavi,kao to je praznik pravi a stokama nista drugo nije u glavi ,kad od alkohola zabrljavi,nego samo sranja da pravi.
Kad ide drustvo svo,moram i ja da nebi ispao vo,jer nije bitno sta se slavi,bitno je da ima satora na travi,da ce rostilj da se pravi, i posle se sve zaboravi.
Istina je da ima i mnogo cura,tako da ima i gde da se gura. Ali to su one fuksice prave za koje ti treba kesa oko glave.
Ima tamo stoke razne koja ti cak i cebe mazne,od nas savko ponese cebe u nadi da ce na njemu nesto da jebe.
I svi su mangupi pravi kad treba da se pije,kad se jebe i kad se bije,ali kad se zavrsi praznik zvani 1. maj,kad lom treba da se cisti,onda svi dupe u kraj.
I kao sto rece popara..niko nezna zasto se to slavi,al je bitno da se o tome mesec dana balavi!
EDIT:Popara,kompliment i jeste!svaka je na svom mestu..bravo care!!! | |
|
| |
Popara_87 Moderator
| Naslov: Re: Stihovi Uto 29 Apr 2008 - 20:31 | |
| Hvala brate josh jednom!!!
"I svi su mangupi pravi kad treba da se pije,kad se jebe i kad se bije,ali kad se zavrsi praznik zvani 1. maj,kad lom treba da se cisti,onda svi dupe u kraj."
Lepo receno!!! | |
|
| |
NukeR Administrator
Broj poruka : 1450 Godina : 32 Lokacija : Stadion JNA Omiljeni klub : PARTIZAN Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Uto 29 Apr 2008 - 21:46 | |
| HAHAHA POPARA SVAKA CAST ZA OVO GORE STVARNO SI CAR | |
|
| |
Popara_87 Moderator
| Naslov: Re: Stihovi Sre 30 Apr 2008 - 15:31 | |
| | |
|
| |
Toja Administrator
Broj poruka : 2490 Godina : 32 Lokacija : Sombor Omiljeni klub : PARTIZAN, AC Milan Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Ned 4 Maj 2008 - 19:00 | |
| Popara aj napisi na brzinu pesmicu na temu "ne zelim da odrastem" | |
|
| |
nikmar Moderator
Broj poruka : 580 Godina : 34 Lokacija : Beograd Omiljeni klub : Crvena zvezda, Juventus, IMT Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Ned 4 Maj 2008 - 22:15 | |
| Oda Tomi Nikolicu
Nema da se jede doma Na vlast nam je dosao Toma Sad SVIM SRCEM i ja zelim Iz Srbije da se selim Inflacija opet krece Dinar nam je postao smece U dlanove hladne duvam U flasama benzin cuvam Iz Haskoga yu-mardelja Stize pismo od Seselja A u pismu nalog dade: "Predsednik cu biti Vlade Svakom svom cu po fotelju Zadrzacu samo Velju!" Kada krenu restrikcije TV gledam kod komsije Kada primim ja platicu Trk po evro na ulicu Stalno stojim ja u redu Opet trpim novu bedu Iz Srbije mladi pale Da ne trpe radikale Pod svecama zore svicu HVALA TOMI NIKOLICU!! | |
|
| |
Deki Administrator
Broj poruka : 731 Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Ned 4 Maj 2008 - 22:22 | |
| | |
|
| |
Toja Administrator
Broj poruka : 2490 Godina : 32 Lokacija : Sombor Omiljeni klub : PARTIZAN, AC Milan Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Pon 5 Maj 2008 - 19:57 | |
| hahahahahah | |
|
| |
Popara_87 Moderator
| Naslov: Re: Stihovi Uto 6 Maj 2008 - 0:11 | |
| - TojaVO ::
- Popara aj napisi na brzinu pesmicu na temu "ne zelim da odrastem"
Nesto nemam inspiraciju. | |
|
| |
Toja Administrator
| Naslov: Re: Stihovi Uto 6 Maj 2008 - 0:16 | |
| ma ok sad... meni trebalo za neki konkurs iz srpskog, rekla mi ako ne donesen da ce me srusiti na popravni nisam znao o cemu da pisem pa sam izlupetao 2 strofe | |
|
| |
blackwhite Grobarcina
| Naslov: Re: Stihovi Sre 14 Maj 2008 - 23:50 | |
| Zenit osvojio tituli kupa uefa!Pobedio rendzers i boli ga krac! | |
|
| |
zlaxy Forumash
Broj poruka : 592 Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Sre 14 Maj 2008 - 23:59 | |
| baraba neki kukaju za tvojom gedorom | |
|
| |
6apa6a Moderator
Broj poruka : 730 Godina : 35 Lokacija : Doboj Omiljeni klub : FK Trebava Osjecani Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Čet 15 Maj 2008 - 0:00 | |
| hahahaha, odlican haiku... | |
|
| |
blackwhite Grobarcina
| Naslov: Re: Stihovi Pet 16 Maj 2008 - 21:52 | |
| Dajem ti sve,dajem ti sve,sve moje lude godine u ime nade za bolje dane pobedom srusi zidove.. Dajem ti sve,dajem ti sve,o PArtizane vodi nas, I ovu pesmu sto pevam sada,zapevajmo svi u glas... ..Partizane ti znas da cu za tebe dati sve i neboj se za nas uz tebe jug tvoj ostace i samo ti i ja icrno belo oko nas i samo ti i ja mozemo sve zajedno!!! | |
|
| |
Popara_87 Moderator
| Naslov: Re: Stihovi Sre 28 Maj 2008 - 17:04 | |
| Vreo nam je danas dosao dan, Zato go do pola ja izlazim van. Od silne vrucine svako bice stenje, I zuri negde da nadje osvezenje.
Sad japanke nosim,vrucina je za patike, I tako u slobodnom stilu jurim do trafike. Tamo me uvek cheka jedna lepa prodavachica, Gomila slatkisha i njena tanka majchica.
Dva koraka sam pustio i eto me kod nje, Trafika mi je blizu kuce i to me raduje. U dzepu mi je fon,vrti se neka zika fina, Sa prodavachicom se sprdam i bas mi je milina.
Pita me sta zelim,a ja je zeljno gledam, Osmehnu se pa mi rece:"E to ti josh ne dam". I tako nastavljamo pricu u opustenom stilu, A ja je sve vreme zamisljam u svom krilu.
Dva sam sladoleda izabrao skroz onako nasumice, Dok sam joj jedan pruzao osmeh joj prekri lice. I tako smo zajedno sladolede jeli, Zabolese nas noge pa smo fino seli.
Dosao je neki lik da kupi cigare, Ona mu ih dade,a on njoj pruzi pare. Para je bilo vise,to je odmah shvatila, U roku od sekunde kusur mu je vratila.
Prichu smo nastavili posle kratke pauze, Ona opet sede i provokativnu pozu zauze. Pricali smo tako,ja kasnije dosao kuci, Morao sam da pobegnem,jer sam mislio da cu puci.
Dok sam odlazio,rekla mi je da dodjem i kasnije. Posto sam se udaljio ponovila je to glasnije. I tako vam je ljudi kod mene svakog dana, Ne dozvoljavam da prodavachica u trafici bude sama. | |
|
| |
Toja Administrator
| Naslov: Re: Stihovi Sre 28 Maj 2008 - 17:10 | |
| svaka cast.... | |
|
| |
NukeR Administrator
Broj poruka : 1450 Godina : 32 Lokacija : Stadion JNA Omiljeni klub : PARTIZAN Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Sre 28 Maj 2008 - 17:36 | |
| car nema sta | |
|
| |
Deki Administrator
Broj poruka : 731 Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stihovi Sre 28 Maj 2008 - 17:37 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Stihovi | |