| Chill4ever
|
|
| Mala trola al' bez kontrolora™ 3 | |
|
+17Zizou RamaPFC Partizan FOREVER alen_petrin B.M.K. 6apa6a Dedza Car blackwhite biske028 zlaxy Deki nikmar zika Popara_87 NikolaReal Toja NukeR 21 posters | |
Autor | Poruka |
---|
RamaPFC Moderator
Broj poruka : 983 Godina : 27 Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 21:57 | |
| - TojaVO ::
- dosta ovde politike,
mozda tito nije bio savrsen, al nije ni bio toliko djubre ko onaj magarac Draza i TACKA Nije ovo politika, ovo je mala pesmica: Ajmo ceo stadion, ajmo ceo stadion... (Na ritmu 'Zeko Lopove') Kunemo se braco Titu, naduvo' se NukeR kitu, NukeRu Pickooo, NukeRu Pickoooo... Moze NukeR da ga pusi, Ustasa je on u dusi, NukeRu Pickooo, NukeRu Pickoooo...Koji magarac Draza? | |
| | | Toja Administrator
Broj poruka : 2490 Godina : 32 Lokacija : Sombor Omiljeni klub : PARTIZAN, AC Milan Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 22:14 | |
| Dragoljub Draza Mihailovic - prokleti cetnik (najveca izdajica roda svog) da nastavim sa atributima? | |
| | | Dedza Car Administrator
Broj poruka : 467 Godina : 44 Lokacija : Blizu ban dugmeta Omiljeni klub : Ban Heroji Datum upisa : 08.03.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 22:24 | |
| Drazo lopove jebemo ti sve,sve tvoje kaplare iz sume Valjevske, picke bradate.
Tito lopove jebomo ti sve,sve tvoje drugove iz partije crvene,picke ustaske.
I na kraju: DEDZO lopove ,jebes ih sve u mozak ne zdravi, Dedzo mangupeeeeeeeeee | |
| | | blackwhite Grobarcina
Broj poruka : 1218 Omiljeni klub : Partizan Beograd Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 22:27 | |
| ,,letooo je bilo kad si otislaa,ovo letooo meee na tebeee podseca,, PILOTI | |
| | | RamaPFC Moderator
| | | | zlaxy Forumash
Broj poruka : 592 Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:00 | |
| | |
| | | Toja Administrator
Broj poruka : 2490 Godina : 32 Lokacija : Sombor Omiljeni klub : PARTIZAN, AC Milan Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:13 | |
| omg zlaxy... kako mozes da postujes tu bradatu izdajicu, koji se jebo sa svim svabama 6 puta dnevno da bi prave srbe poubijali | |
| | | zlaxy Forumash
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:25 | |
| nije on ubijao srbe nego komunjare koje su se protivili crkvi jugosloveni jug,jug,javi se | |
| | | Toja Administrator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:35 | |
| a sta treba, da je crkva vrhovni cin u Srbiji? Da idem u skolu u crkvu, i da mi se 90 % predmeta zove veronauka? Ma nemoj... Draza je izdajica koji je okreno ledja srbiji i otisao na stranu svaba | |
| | | RamaPFC Moderator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:40 | |
| | |
| | | Toja Administrator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:48 | |
| a ja | |
| | | RamaPFC Moderator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:51 | |
| | |
| | | Toja Administrator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Ned 27 Apr 2008 - 23:54 | |
| ahahaha | |
| | | Zizou Spamer
Broj poruka : 284 Datum upisa : 01.03.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 1:31 | |
| | |
| | | Zizou Spamer
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 1:33 | |
| | |
| | | RamaPFC Moderator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 1:39 | |
| Zizou picka... Spamuj na Pes-Serbia ako smes... | |
| | | NikolaReal Moderator
Broj poruka : 611 Lokacija : Pozarevac Omiljeni klub : Crvena Zvezda,Real Madrid Datum upisa : 29.02.2008
| | | | Zizou Spamer
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 4:23 | |
| | |
| | | NukeR Administrator
Broj poruka : 1450 Godina : 32 Lokacija : Stadion JNA Omiljeni klub : PARTIZAN Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 6:16 | |
| E ovako, Jebem vam majku glupu svima koju pljujete drazu jer ste glupa ustaska stoka, ako vam se svidja seljak tito, mozete odmah da idete u hrvatsku i tamo da nastavite da zivite jer ste stoka nevidjena! "I da vodis 10-0 pesma ti se nebi cula, jugoslavijoooooo jugoslavijoooooooo" i svi vi jugonostalgicari da mi lepo popusite kurac pizda li vam materina pogana glupava, mrs u bosnu, hrvatsku, sloveniju, makedoniju, ma gde hocete, mrs iz srbije govna jedna! Rama je ionako u holandiji pa tamo suruje sa onom stokom, zato mu je i tito dobar jer su svi bili stoka i ostace. Mrs u hag! Ti tojo jedi govna i ne seri o Drazi, jebem vas u usta zvalava, nemoj da mi dirate Drazu, posto je on rodjen u Ivanjici kao i ja, i njegov spomenik je 10 metara od moje skole jebem li vam familiju glupu!
"Od Topole,od Topole, Pa do Ravne Gore, Sve su straze,sve su straze, Djenerala Draze. A patrole,a patrole, Kalabic Nikole. Izvidnica,izvidnica, Pavla Djurisica. Prethodnica,prethodnica, Vojvode Djujica. A zaseda,a zaseda, Rachica odreda."
"Srpska mi truba zatrubi, iz toga sela Drenova, Srpska mi truba zatrubi, iz toga sela Drenova. Sprem'te se sprem'te cetnici, silna ce borba da bude, sprem'te se sprem'te cetnici, silna ce borba da bude. Zagrmi Draza vojvoda, bacajte bombe cetnici, zagrmi Draza vojvoda, bacajte bombe cetnici. Iz ove nase pobede, radja se sunce slobode, iz ove nase pobede, radja se sunce pobede!"
"Nad Kraljevom ziva vatra seva, da vidimo kog cetnika nema. Nema Sine,nema ni Deroka, ta Drazina dva najbolja oka. Naseg Sinu ubili su Nemci, presekli ga mitraljeski meci. A Deroka mladog kapetana, mucki ubi ceta Partizana."
"Na planini,na Jelici, sastali se,svi cetnici. Sastali se pa govore, petokraku da obore. Da obore,jer ne valja, ona nece Petra kralja. Ona neda srpskom rodu, ljudsko pravo i slobodu. Svi cetnici, Ravne Gore, zbijajte se u redove. U redove, brat do brata, da skinemo jaram s vrata."
"Morem plovi jedna mala barka, morem plovi jedna mala barka, a u barci kralja Petra majka, a u barci kralja Petra majka. Morem plovi, ne boji se mina, morem plovi, ne boji se mina, posla majka da potrazi sina, posla majka da potrazi sina. Posla majka, sina da potrazi, posla majka, sina da potrazi, pa se javlja djeneralu Drazi, pa se javlja djeneralu Drazi. Cica Drazo, gde je moje dete, cica Drazo, gde je moje dete, cuvaju ga srpske bajonete, cuvaju ga srpske bajonete!" | |
| | | NukeR Administrator
Broj poruka : 1450 Godina : 32 Lokacija : Stadion JNA Omiljeni klub : PARTIZAN Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 6:23 | |
| P.S. vi titovci pogledajte na youtube "Digitalni andjeo - Zig zveri" indusi | |
| | | zlaxy Forumash
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 8:41 | |
| lol pocecu i da gotivim ovog indijanca lol - NukeR ::
"I da vodis 10-0 pesma ti se nebi cula, jugoslavijoooooo jugoslavijoooooooo" i svi vi jugonostalgicari da mi lepo popusite kurac Rama je ionako u holandiji pa tamo suruje sa onom stokom, zato mu je i tito dobar jer su svi bili stoka i ostace. Mrs u hag! Ti tojo jedi govna i ne seri o Drazi, jebem vas u usta zvalava, nemoj da mi dirate Drazu | |
| | | Toja Administrator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 10:53 | |
| - NukeR ::
- E ovako,
Jebem vam majku glupu svima koju pljujete drazu jer ste glupa ustaska stoka, ako vam se svidja seljak tito, mozete odmah da idete u hrvatsku i tamo da nastavite da zivite jer ste stoka nevidjena! "I da vodis 10-0 pesma ti se nebi cula, jugoslavijoooooo jugoslavijoooooooo" i svi vi jugonostalgicari da mi lepo popusite kurac pizda li vam materina pogana glupava, mrs u bosnu, hrvatsku, sloveniju, makedoniju, ma gde hocete, mrs iz srbije govna jedna! Rama je ionako u holandiji pa tamo suruje sa onom stokom, zato mu je i tito dobar jer su svi bili stoka i ostace. Mrs u hag! Ti tojo jedi govna i ne seri o Drazi, jebem vas u usta zvalava, nemoj da mi dirate Drazu, posto je on rodjen u Ivanjici kao i ja, i njegov spomenik je 10 metara od moje skole jebem li vam familiju glupu!
"Od Topole,od Topole, Pa do Ravne Gore, Sve su straze,sve su straze, Djenerala Draze. A patrole,a patrole, Kalabic Nikole. Izvidnica,izvidnica, Pavla Djurisica. Prethodnica,prethodnica, Vojvode Djujica. A zaseda,a zaseda, Rachica odreda."
"Srpska mi truba zatrubi, iz toga sela Drenova, Srpska mi truba zatrubi, iz toga sela Drenova. Sprem'te se sprem'te cetnici, silna ce borba da bude, sprem'te se sprem'te cetnici, silna ce borba da bude. Zagrmi Draza vojvoda, bacajte bombe cetnici, zagrmi Draza vojvoda, bacajte bombe cetnici. Iz ove nase pobede, radja se sunce slobode, iz ove nase pobede, radja se sunce pobede!"
"Nad Kraljevom ziva vatra seva, da vidimo kog cetnika nema. Nema Sine,nema ni Deroka, ta Drazina dva najbolja oka. Naseg Sinu ubili su Nemci, presekli ga mitraljeski meci. A Deroka mladog kapetana, mucki ubi ceta Partizana."
"Na planini,na Jelici, sastali se,svi cetnici. Sastali se pa govore, petokraku da obore. Da obore,jer ne valja, ona nece Petra kralja. Ona neda srpskom rodu, ljudsko pravo i slobodu. Svi cetnici, Ravne Gore, zbijajte se u redove. U redove, brat do brata, da skinemo jaram s vrata."
"Morem plovi jedna mala barka, morem plovi jedna mala barka, a u barci kralja Petra majka, a u barci kralja Petra majka. Morem plovi, ne boji se mina, morem plovi, ne boji se mina, posla majka da potrazi sina, posla majka da potrazi sina. Posla majka, sina da potrazi, posla majka, sina da potrazi, pa se javlja djeneralu Drazi, pa se javlja djeneralu Drazi. Cica Drazo, gde je moje dete, cica Drazo, gde je moje dete, cuvaju ga srpske bajonete, cuvaju ga srpske bajonete!" AJ MOLIM TE CUTI imas 1 iz istorije i nemas POJMA!!!!!!!!!!!! da ti je stalo da znas nesto o toj bozjoj izdajici mamu mu bradatu jebem, procitao bi makar jednu lekciju iz II svetskog rata koju NISU CETNICI PISALI! Meni govoris streberu, al ja makar znam nesto, a ne ti nemas pojma ni o cemu, pa pljujes po meni i mislis da si faca i neki pametan, a nemas pojma... Pa i svaki cetnik (koji zna) ce reci da je draza otisao na stranu svaba (jebo ga hitler) I NEMOJ PAMETOVATI VISE DOK NESTO NE NAUCIS | |
| | | zlaxy Forumash
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 11:36 | |
| | |
| | | blackwhite Grobarcina
Broj poruka : 1218 Omiljeni klub : Partizan Beograd Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 11:52 | |
| Jebali vas i draza i tito i u dupe! Milos Obilic Car Lazar Stefan Neamnjic | |
| | | Toja Administrator
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 Pon 28 Apr 2008 - 12:00 | |
| tako je bleki | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Mala trola al' bez kontrolora™ 3 | |
| |
| | | | Mala trola al' bez kontrolora™ 3 | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu