| Politicke rasprave | |
|
+16bogdandelija Zizou zlaxy Toja blackwhite nikmar Dedza Car B.M.K. 6apa6a NikolaReal Deki Taurun zika Herceg Playa NukeR Popara_87 20 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Zizou Spamer
Broj poruka : 284 Datum upisa : 01.03.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 0:53 | |
| - TojaVO ::
- pa nije ni tito dosao kod tvog dede u kucu i uzeo sve.... uradio je isto sto bi i draza komunistima,
samo ti govorim da je draza jos vece djubre. ЈЕСТЕ;БУКВАЛНО!!!! Чак је и КОФЕ СА МАШЋУ УЗЕО!!!! дАЈ МОЛИМ ТЕ,ПРВО МОРАШ ДА РАЗЛИКУЈЕШ КОМУНИЗАМ ОД МОНАРХИЈЕ!!! ЕЛ ЗНАШ ЗА ШТА СЕ ЗАЛАГАО КОМУНИЗАМ!??!?! ЛУПАШ КАО МАКСИМ БРАТЕ,ДРАЖА ЈЕ БИО ВРХОВНИ ЗАПОВЕДНИК ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ,А ТИТО ЈЕ БИО ИЗ КОМИТЕ,ШПИЈУНЧИНА,СРБИ СУ НАЈВИШЕ СТРАДАЛИ ПОД ЊЕГОВОМ ВЛАДАВИНОМ!ТО МОЖДА ТВОЈИ НИСУ ОСЕТИЛИ,АЛИ МОЈИ ЈЕСУ!!! ЗАТО НЕМОЈ ДА МИ ПРИЧАШ ШТА ЈЕ ИСПРАВНО,А ШТА НИЈЕ!!! | |
|
| |
Dedza Car Administrator
Broj poruka : 467 Godina : 44 Lokacija : Blizu ban dugmeta Omiljeni klub : Ban Heroji Datum upisa : 08.03.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 1:06 | |
| Tito je supak Draza je supcina
Obojica su isti kurac,ovaj je uzimao i davao svojim generalima,a ovaj drugi je uzimao i davao svojim majorima. Obojica su bili spijuni,jedan rusije drugi velike britanije. I jedan i drugi su teske kurcine,i jedan i drugi su pravili teska zla srpskom narodu. Monarhija je jedan vid vladavine,da jedan snobovska porodica zivi na racun celog naroda. Komunizam je ideologija da jedan covek i jedna partija zive na racun jednog naroda. | |
|
| |
Zizou Spamer
Broj poruka : 284 Datum upisa : 01.03.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 1:10 | |
| е сад су ту мало другачије приче...дража као дража нема везе са злочинима које су починили тзв "четници". Ти вероватно знаш о чему се ради, и знаш да су неки одбијали да слушају дражу и да су се одвојили од њега и постали разбојници.И није нам само русија наметнула комунизам,већ је ту велику улогу играо запад и "савезници"... | |
|
| |
Dedza Car Administrator
Broj poruka : 467 Godina : 44 Lokacija : Blizu ban dugmeta Omiljeni klub : Ban Heroji Datum upisa : 08.03.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 1:20 | |
| - Zizou ::
- е сад су ту мало другачије приче...дража као дража нема везе са злочинима које су починили тзв "четници". Ти вероватно знаш о чему се ради, и знаш да су неки одбијали да слушају дражу и да су се одвојили од њега и постали разбојници.И није нам само русија наметнула комунизам,већ је ту велику улогу играо запад и "савезници"...
Mare,jedan deda mi je drazin potporucnik, drugi deda mi je potpukovnik titove vojske i veruj mi da znam sta pisem. Sve je to prijatelju moj isti kurac samo se ambalaza razlikuje. | |
|
| |
zlaxy Forumash
Broj poruka : 592 Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 1:32 | |
| druze tito,druze tito,tebe srbi lazu,oni vole,oni vole,djenerala drazu | |
|
| |
NukeR Administrator
Broj poruka : 1450 Godina : 32 Lokacija : Stadion JNA Omiljeni klub : PARTIZAN Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 1:47 | |
| - zlaxy ::
- druze tito,druze tito,tebe srbi lazu,oni vole,oni vole,djenerala drazu
i ti nesto normalno da napises | |
|
| |
zlaxy Forumash
Broj poruka : 592 Datum upisa : 29.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 1:53 | |
| nuker je picketina !!! - NukeR ::
i ti nesto normalno da napises | |
|
| |
NukeR Administrator
Broj poruka : 1450 Godina : 32 Lokacija : Stadion JNA Omiljeni klub : PARTIZAN Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 1:55 | |
| | |
|
| |
6apa6a Moderator
Broj poruka : 730 Godina : 35 Lokacija : Doboj Omiljeni klub : FK Trebava Osjecani Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 12:32 | |
| | |
|
| |
Toja Administrator
Broj poruka : 2490 Godina : 32 Lokacija : Sombor Omiljeni klub : PARTIZAN, AC Milan Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 21:45 | |
| - Zizou ::
- TojaVO ::
- pa nije ni tito dosao kod tvog dede u kucu i uzeo sve.... uradio je isto sto bi i draza komunistima,
samo ti govorim da je draza jos vece djubre. ЈЕСТЕ;БУКВАЛНО!!!! Чак је и КОФЕ СА МАШЋУ УЗЕО!!!!
дАЈ МОЛИМ ТЕ,ПРВО МОРАШ ДА РАЗЛИКУЈЕШ КОМУНИЗАМ ОД МОНАРХИЈЕ!!! ЕЛ ЗНАШ ЗА ШТА СЕ ЗАЛАГАО КОМУНИЗАМ!??!?! ЛУПАШ КАО МАКСИМ БРАТЕ,ДРАЖА ЈЕ БИО ВРХОВНИ ЗАПОВЕДНИК ЈУГОСЛОВЕНСКЕ ВОЈСКЕ,А ТИТО ЈЕ БИО ИЗ КОМИТЕ,ШПИЈУНЧИНА,СРБИ СУ НАЈВИШЕ СТРАДАЛИ ПОД ЊЕГОВОМ ВЛАДАВИНОМ!ТО МОЖДА ТВОЈИ НИСУ ОСЕТИЛИ,АЛИ МОЈИ ЈЕСУ!!! ЗАТО НЕМОЈ ДА МИ ПРИЧАШ ШТА ЈЕ ИСПРАВНО,А ШТА НИЈЕ!!! DRAZA JE BIO LOPOVCINA; I IZDAJICA; DA VECA IZDAJICA NA OVIM PROSTORIMA NIJE POSTOJALA!!!!!!!!! Ne kazem da je tito bio savrsen, ali draza je bio jos vece djubre, prvi je okrenuo ledja svojoj drzavi, ulizivao se svabama da bi sto vise komunista unistio... ISTINA JE JEDNA... samo vi cetnici necete da verujete u pravu | |
|
| |
6apa6a Moderator
Broj poruka : 730 Godina : 35 Lokacija : Doboj Omiljeni klub : FK Trebava Osjecani Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 21:52 | |
| ne seri tojo... draza nikad nije bio sa njemcima i jeste bio djeneral vojske kraljevine jugoslavije... drugo je to sto je kraljevina so last century i totalno bezze... mada ni bratstvo i jedinstvo sa hrvatima nije nesto... | |
|
| |
Dedza Car Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 22:01 | |
| Baraba je nasa nova tetkica u vladi, cestitam umetnice. | |
|
| |
Toja Administrator
Broj poruka : 2490 Godina : 32 Lokacija : Sombor Omiljeni klub : PARTIZAN, AC Milan Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:07 | |
| - 6apa6a ::
- ne seri tojo... draza nikad nije bio sa njemcima i jeste bio djeneral vojske kraljevine jugoslavije... drugo je to sto je kraljevina so last century i totalno bezze... mada ni bratstvo i jedinstvo sa hrvatima nije nesto...
sta je tebi??? Jel su u pocetku i partizani i cetnioci bili protiv svaba Onda kad su nemci davali neke uslove cetnici su prekinuli da ratuju sa svabama, a partizani su nastavili a posle su zajedno sa svabama napali i partizane? jel bilo tako, iskreno? | |
|
| |
6apa6a Moderator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:14 | |
| nedicevi cetnici... ne drazini... i hvala dedzo... | |
|
| |
Toja Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:42 | |
| aj jel baraba, draza je bio dusa od coveka... i on je bio djubre, jer cetnik je cetnik | |
|
| |
nikmar Moderator
Broj poruka : 580 Godina : 34 Lokacija : Beograd Omiljeni klub : Crvena zvezda, Juventus, IMT Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:43 | |
| Od Topole, od Topole, pa do Ravne Gore!! | |
|
| |
Toja Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:45 | |
| - nikmar ::
- Od Topole, od Topole, pa do Ravne Gore!!
svi komunisti za srbiju se bore a izdajice cetnici u vatri gore | |
|
| |
NukeR Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:46 | |
| | |
|
| |
Toja Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:47 | |
| - NukeR ::
- tojo sisaj karu
nuker reci cu te dedzi caru | |
|
| |
NukeR Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:49 | |
| taman da mi zajedno polizete karu D: | |
|
| |
6apa6a Moderator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:50 | |
| - TojaVO ::
- aj jel baraba, draza je bio dusa od coveka...
kad sam ja to rekao... cak naprotiv, daleko sam vise crven, nego sto sam za monarhiju ili, ne daj __________ (dodaj bice kojem se klanjas i molis ovde) nametnutu nam demokratiju | |
|
| |
Toja Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:52 | |
| - 6apa6a ::
kad sam ja to rekao... cak naprotiv, daleko sam vise crven, nego sto sam za monarhiju ili, ne daj __________ (dodaj bice kojem se klanjas i molis ovde) nametnutu nam demokratiju nisam bas najbolje ovo razumeo... pojasni malo jednostavnijim jezikom | |
|
| |
NukeR Administrator
| Naslov: Re: Politicke rasprave Čet 24 Apr 2008 - 23:55 | |
| popusite kurac obojica | |
|
| |
6apa6a Moderator
| monarhija = demokratija = socijalizam = ok... mada ono sto je bilo je totalno bezze, i treba mnogo toga promjeniti da bi zaista funkcionisalo | |
|
| |
Toja Administrator
| nuker koji tebi kurac danas? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Politicke rasprave | |
| |
|
| |
| Politicke rasprave | |
|